Met Boot24.com vergroten het bereik

  • 2 maanden gratis proefversie
  • 7 zalen
  • 50 miljoen pageviews per jaar
  • 10.000 Top Google rankings
  • Maandelijkse en dadelijk opzegbaar
  • Optimale weergave op alle apparaten
  • Automatische import/export van uw advertenties
bannerpic

Wat onze klanten over ons zeggen:
De kracht van Uw wachtwoord:
De sterkte wordt berekend als u typt


1. Uitstekende diensten

2 maanden gratis proefversie: een lijst van uw boot voor 2 maand op Boten24.com, volledig gratis, om onze sterke klantenbasis te testen!

7 zalen: Onze website bestaat in het Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Pools en Nederlands. De automatische vertaling van uw advertenties verhoogt uw bereik.

50 miljoen pageviews
: We telden paginaweergaves 50.000.000 in het afgelopen boekjaar. In deze variëteit van potentiële boot-kopers kunnen een van uw toekomstige klanten te wachten staan.

10.000 Top Google rankings: We zijn best gerangschikt op verschillende manieren zoeken queries.

Maandelijkse en dadelijk opzegbaar
: Je hoeft niet naar een verbintenis voor een langere periode te maken. Als u wilt dat de samenwerking met Boten24.com annuleert, is het mogelijk binnen dezelfde maand en zal geen extra kosten veroorzaken.

Optimale weergave op alle apparaaten: Door onze responsieve ontworpen website, is het mogelijk om uw potentiële klanten op hun computer, notebook, tablet en smartphone te bereiken zonder problemen.

Automatische import/export van uw advertenties: Onze verbinding met andere aanbieders. Als gevolg van deze verbinding, hoeft u niet om de informatie over uw boot voer op verschillende websites. Als je adverteren op websites van andere aanbieders ’, kunt u deze gebruiken om de informatie over uw boot naar Boten24.com kopiëren. Het helpt ook om je adverteert actueel te houden, want het is mogelijk om uw gegevens te vernieuwen, indien gewenst.
andere diensten
Uw eigen Dealer Website: Uw dealer pagina biedt links naar uw boot geadverteerd op Boten24.com, alsmede een routebeschrijving en een foto van uw bedrijf!

Handig & Praktisch Database: Elke klant heeft recht op een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord voor hun eigen prive-login, waar reclame, prijzen en foto’s kunnen worden geüpload of bewerkt op elk moment. Maximaal tien foto’s en twee A4-pagina’s met beschrijvingen mogen worden gepubliceerd.

Kosteloos Statistics Service: Op verzoek, zullen wij graag een gratis wekelijkse overzicht van de standpunten en vragen uw boten hebben ontvangen.

Samenwerking tussen Boten24.com en Axel Springer: Profiteer van onze samenwerking met Axel Springer en krijg je reclame gedrukt in de WELT am Sonntag kranten. U kunt afbeelding of tekst aanbiedingen die op zondag zal verschijnen (in WELT am Sonntag), die te zien zijn naast de goed geïnformeerde redactionele artikelen bestellen.

2. Voorwaarden en prijzen

Average Number of Boats per Month Nettoprijs / Maand
1 - 10 advertenties
49,00
11 - 40 advertenties
89,00
41 - 100 advertenties
129,00
101 - ∞ advertenties
On Request

U meldt zich op de 14de van een maand aan, op de 15de stelt u 18 boten in. Wij stellen op de 1de dag van de volgende maand de 1ste rekening en berekenen voor de afgelopen maand 9 boten als gemiddeld, waardoor u in de prijscategorie van 1-10 boten valt. U ontvangt dus een maandrekening van € 49,- per e-mail voor alle ingestelde boten. Indien het aantal boten niet veranderd voor de volgende maand, bedraagt de rekening nu € 89,- netto, omdat het aantal nu 18 boten is.

 3. Nog vragen?

Heeft u vragen of hulp nodig? Dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met ons
tel. 0049 40-244 249-360 of een e-mail sturen aan .