95 Kruisers gevonden

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Geen passende aanbiedingen gevonden?

Zoekopdracht opslaan
en in de toekomst een e-mail ontvangen waarin u geïnformeerd wordt over de aanbiedingen.

Kruiser - een boot voor de vrije tijd

Kruisers, of „cruiser“ in het Engels, zijn klassiek pleziervaartuigen. Het zijn elegante kajuitboten die veel comfort bieden en makkelijk te varen zijn. De diepe en brede romp zorgt voor veiligheid, de boot kan dus nauwelijks kapseizen.

Kenmerken van een kruiser

Een ander voordeel van deze motorjacht is de grote ruimte die het mogelijk maakt met gezinnen of grotere groepen mensen een ontspannen vakantie op zee te beleven.

De recreatieve boten zijn ook een visuele eye-catcher. Naast het sportieve karakter zijn ook de goede verwerkingseigenschappen van de motorboot karakteristiek. Kruisers zijn ontworpen voor langer reizen. Dit heeft vooral te maken met een krachtige motor en een grote brandstof en drinkwater tank. Daarmee zich de vrijetijdskapiteinen ook dagenlang goed voelen op hun motorjacht, is op de cruiser gezorgd voor veel ruimte. Passagiers genieten van een goede bewegingsvrijheid die voor een comfortabele sfeer zorgd.

Aangezien een kruiser een motorjacht met meer dan 5 pk is, is een vaarbewijs vereist. Afhankelijk van het doeleinde, onderscheidt men tussen een vaarbewijs voor binnenwateren en een licentie voor het gebruik van kruisers op zee. De boten zijn tussen de zeven en twaalf voet lang en hebben een aantal kajuiten, slaapgelegenheden en een volledig uitgeruste keuken.

Bekende Kruisers

Talrijke scheepswerven hebben zich op de productie van kruisers gespecialiseerd. De boten van het bedrijf Fairline kunnen nieuw of tweedehands worden gekocht. Populair is het model Targa 38 Pollença, die voor acht personen is ontworpen en een 370 pk sterke dubbele besturing heeft. Een motorboot van de fabrikant Bavaria heeft ook een uitgebreide serieuitrusting. Tot de toonaangevende fabrikanten van vrijetijdsboten telt Quicksilver. De 640 Cruiser heeft een zon-lounge of zwemplatform. Wie op zoek is naar een motorboot voor de perfecte vakantie op zee, zal een vondst doen bij de werven Sea Ray, Sunseeker of Jeanneau. Een motorjacht of motorboot, die aan alle eisen van een kruisers voldoet, produceert het bedrijf Bayliner. Het model 300 SB staat voor de hoogste kwaliteit en stelt met zijn tweelingmotor normen op het gebied van veiligheid.

U wilt een kruiser kopen? Op Boten24.com vindt u zeker de passende kruiser - en tweedehands en nieuw.