732 Sportboten gevonden

1 2 ... 73 74
1 2 ... 73 74
Geen passende aanbiedingen gevonden?

Zoekopdracht opslaan
en in de toekomst een e-mail ontvangen waarin u geïnformeerd wordt over de aanbiedingen.

Sportboot - tweedehands of nieuw - sport en plezier

Als sportboot worden alle boten genoemd die worden gebruikt voor sport- en vrijetijdsactiviteiten. In het kader van een tentoonstelling worden deze vaak gepresenteerd als een pronkstuk. Als sportboot worden in de eerste plaats snelle motorboten, zeilboten, zeiljachten en jetski's meegeteld.

Een sportboot is een motorboot die ook kan worden gebruikt voor het trekken van waterskiërs. Hiervoor is echter een bijzonder hoge prestatie vereist. Een onderscheid is ook of een buitenboordmotor of binnenboordmotor wordt gebruikt. De waterscooter is ook bekend als jetski. Ze kunnen worden gebruikt door één of meer personen, afhankelijk van het ontwerp. Jachten zijn verkrijgbaar met of zonder motorisering.

Om een sportboot uit te voeren, is in Nederland een vaarbewijs vereist. Er zijn verschillende sportboot-licenties, georiënteerd aan de geldigheid per gebied en het type aandrijving van de betreffende boot. Zo bestaat er bijvoorbeeld het groot pleziervaartbewijs die de houder machtigt om een ​boot op alle binnenwateren te varen, die niet langer is dan 40 meter. Een commercieel doel mag er echter niet zijn. Wanneer u de sportboot rijbewijs gebruikt om onderscheid te maken welk type het te laten leiden door pleziervaartuigen vallen. Plicht om zo snel te controleren als een pleziervaartuig met een capaciteit van meer dan 15 pk is te bedienen.

Op Boten24.com zult u zeker een geschikte sportboot – gebruikt of nieuw – gaan vinden die aan uw verwachtingen voldoet. Verkopers contacteren, boten bekijken, boot kopen en meer van u vrije tijd maken!