359 Bavaria boten gevonden - tweedehands Bavaria te koop

1 2 ... 35 36
1 2 ... 35 36

Bavaria boten - een Bavaria jacht, een unicum?

De Bavaria Yachtbau GmbH is een sportboot werf, met het hoofdkantoor in Giebelstadt, Beieren. 1978 kwam de Bavaria Yachtbau GmbH voort uit een fabrikant van kunststof ramen. Jaarlijks produceren 550 medewerkers van Bavaria Yachtbau GmbH meer dan 1500 zeilboten en motorboten, wat de scheepswerf een ​​van de grootste jacht fabrikanten in Europa maakt. De Bavaria boten zijn 28-55 voet (8,5 tot 18m) lang. Tot op heden hebben meer dan 30.000 boten de werf verlaten.


Bavaria Boten - het assortiment

De Bavaria Yachtbau GmbH produceert zowel zeilboten en zeiljachten als motorboten en motorjachten. Bavaria Yachts dragen de naam Bavaria CRUISER of Bavaria OCEAN, de Bavaria Motorboten de naam Bavaria SPORT, elk met een nummer achteraan - hoe groter het nummer hoe groter de Bavaria jacht. Een nieuwe serie, de Bavaria VISION, is 2011 ontwikkeld en werd in 2012 op de beurs „BOOT“ in Düsseldorf gepresenteerd.

Bavaria boten worden geproduceerd op bestelling, waardoor de booteigenaar de uitrusting van zijn boot kan beïnvloeden. Bavaria zeilboten en Bavaria motorboten onderscheiden zich door hun uitstekende prijs-prestatieverhouding. De productlijn van Bavaria Yachtbau GmbH staat bekend als stevig en waardevast. Door de moderne productiemethoden en vakmanschap kan een Bavaria jacht worden vervaardigd op een relatief lage prijs, een voordeel dat de overhand heeft in het prijsbeleid van Bavaria Yachtbau GmbH. Ook tweedehands boten van deze scheepswerf zijn van dezelfde hoge kwaliteit en veilig.


Kenmerken van Bavaria boten

De Bavaria jachten zijn sterk geautomatiseerd en geproduceerd met behulp van de nieuwste methoden. De bijzondere ontwerpen van Bavaria Yachts zijn veelal geschuldigd aan de samenwerking met partners zoals de BMW Group en andere high-profile design studio’s. Een Bavaria boot biedt u een hoge kwaliteit tegen een lage prijs.

Bavaria Yachts worden onder zeer hoge normen vervaardigd die aanzienlijk hoger zijn dan wettelijk vereist. Een voorbeeld is de GL Yacht Plus-certificering, een strenge en vrijwillige certificeringsproces dat veel verder gaat dan de EU-eisen. Hierdoor bieden nieuwe als tweedehands Bavaria jachten zeer hoge veiligheidsnormen.

De Bavaria jachten zijn volledig vervaardigd in Duitsland.

Aantrekkelijke Bavaria boten zijn ook te vinden in ons aanbod. Een tweedehands Bavaria te kopen is een goede manier om een ​​hogewaardige boot tegen een lage prijs te verkrijgen.

Bavaria zeilboten en Bavaria motorboten zijn bijvoorbeeld:Bavaria Cruiser Bavaria Vision Bavaria Sport
Bavaria 32 Cruiser
Bavaria 36 Cruiser
Bavaria 37 Cruiser
Bavaria 38 Cruiser
Bavaria 39 Cruiser
Bavaria 42 Cruiser
Bavaria 40 Cruiser
Bavaria 49 Cruiser
Bavaria 50 Cruiser
 
Bavaria 40 Vision
Bavaria 44 Vision
Bavaria 46 Vision
Bavaria 27 Sport
Bavaria 29 Sport
Bavaria 30 Sport
Bavaria 31 Sport
Bavaria 34 Sport
Bavaria 37 Sport

Op Boten24.com vindt u niet alleen Bavaria boten, maar ook nieuwe en tweedehands boten van andere fabrikanten. Zoek nu met behulp van de zoekfunctie nieuwe of tweedehands boten of bekijk onze wervenlijst van A t/m Z.