172 Bayliner boten gevonden - tweedehands Bayliner te koop

1 2 ... 17 18
1 2 ... 17 18

Bayliner boten - een Bayliner, gebruikt of nieuw, is altijd een goede beslissing

Bayliner is een handelsmerk van de Brunswick Corporation en een lid van de Brunswick Boat Group zoals o.a. ook Maxum, Quicksilver en Sea Ray. Begin van de jaren ’50 begon Orin Edson, een gepassioneerde deelnemer van speedbootwedstrijden en ondernemer, op een parkeerplaats in Seattle zijn eigen speedboten te verkopen. In 1957 verkocht hij zijn eerste Bayliner, toen nog een houten boot. In 1966 werden de eerste Bayliner van glasvezel gebouwd.

Bayliner motorboten zijn vandaag onder de meest verkochte recreatieve boten in de wereld. Bayliner zijn gekenmerkt door hun exclusieve design, innovatieve technologieën en hun hoge kwaliteit en stabiliteit. Door innovatieve gereedschappen en fabricageprocessen wordt gewaarborgd dat de romp en het dek van Bayliner boten een perfecte pasvorm hebben en de oppervlakken spiegelglad zijn.

Bayliner heeft door de jaren heen veel concurrenten zien komen en gaan wie hun klanten zonder service of reserveonderdelen lieten vertrekken. Bayliner in tegenstelling geeft de kwaliteit en service een topprioriteit.

Aantrekkelijke Bayliner boten zijn ook te vinden in ons aanbod. Tweedehands boten van Bayliner zijn zeker goede oplossingen voor degenen die kiezen voor een pleziervaartuig.


Bayliner boten - het assortiment

Een motorboot Bayliner is ideaal voor elke vrijetijdsbesteding.

De Bayliner boten zijn onderverdeeld in verschillende series:


Bayliner Bowriders

De Bayliner Bowrider boten hebben de status van de moderne klassiekers. Ze zijn gebouwd in lengtes tussen de 4.93 meter en 6.86 meter en bieden iets voor iedereen. Watersporten, vissen, de hele dag varen en gewoon plezier hebben. De Bowrider biedt voldoende ruimte voor vrienden, familie en diverse apparatuur die u wilt meenemen.

Populaire modellen van de serie Bowrider zijn:

Bayliner Bowrider 170 OB
Bayliner Bowrider 175 BR
Bayliner Bowrider 180 OB
Bayliner Bowrider 185 BR
Bayliner Bowrider 195 BR
Bayliner Bowrider 195 Discovery
Bayliner Bowrider 215 BR
Bayliner Bowrider 235 BR

Bayliner Cruisers

Een Bayliner Cruiser heeft alles om te overnachten aan boord: comfortabele bedden, een volledig uitgeruste keuken en een apart toilet. Ook tijdens de dag kunt u zich aan boord op uw gemak voelen met zijn ruime kuip en het vriendelijke interieur. Een Bayliner Cruiser biedt voldoende kracht en veel opbergmogelijkheden. De Cruisers zijn verkrijgbaar in lengtes variërend van 7,34 meter tot 9,91 meter.

De modellen van de serie Cruiser zijn:

Bayliner Cruiser 245 SB
Bayliner Cruiser 255 SB
Bayliner Cruiser 2655
Bayliner Cruiser 266 Discovery
Bayliner Cruiser 285 SB
Bayliner Cruiser 2855
Bayliner Cruiser 315 SB
Bayliner Cruiser 335 SB

Bayliner Deck Boats

De Bayliner Deck Boats zijn geschikt voor grotere groepen en zijn verdeeld in drie zones: cockpit lounge en het dek. Daarom bieden de Bayliner Deck Boats voldoende ruimte om te ontspannen, te zonnen en nog veel meer. De Bayliner Deck Boats modellen zijn verkrijgbaar in lengtes tussen 5,66 en 6,27 meter.

Bayliner Deck Boats modellen zijn bijv.:

Deck Boat 197 SD
Deck Boat 217 SD

Bayliner Avanti

De boten van de serie Bayliner Avanti zijn de ultieme crossover boot voor boottochten. De Avanti boten met sterndrive motoren bieden warme kleuren en een uitnodigend interieur met veel zitplaatsen.


Een nieuwe serie is de Bayliner Element. Steeds bekender worden ook de Bayliner Cuddy boten.

Kenmerken van Bayliner boten


Bij de bouw van Bayliners wordt bijzondere aandacht besteed aan de ruimte. Het begint met de romp, die moet zorgen voor voldoende ruimte voor mensen en spullen. Alle Bayliner cruisers bieden een grote opslag en veel bewegingsvrijheid in de hutten en lijken van buiten desondanks zeer slank en elegant.

Bayliner boten zijn zeer zuinig wat is te wijten aan de Advance Planning Systeem (APS). Bij het accelereren stijgt de boeg niet zo sterk en het brandstofverbruik wordt verminderd.

Een Bayliner boot is uitgerust met een veeltal aan garanties, zodat in geval van schade het plezier toch kan doorgaan. Wanneer u een Bayliner gebruikt gaat kopen, zorg ervoor om te vragen welke garanties de boot nog heeft.

U vindt bij ons natuurlijk niet alleen Bayliner boten, maar ook nieuwe of gebruikte boten van andere fabrikanten. Met de hulp van onze zoekfunctie kunt u gemakkelijk naar een boot zoeken of bekijk onze werflijst van A t/m Z.