55 Dehler boten gevonden - tweedehands Dehler te koop

1 2 3 4 5 6
1 2 3 4 5 6

Dehler Jachten

Dehler Zeilboten werden geproduceerd in het Sauerland, beter gezegd in Meschede-Freienohl. 2009 werd Dehler overgenomen door het bedrijf Hanse Yachts. Sinds 2013 worden Dehler jachten in Greifswald, het plaats van herkomst van Hanse Yachts, vervaardigd.

Dehler vervaardigd snelle, veilige zeiljachten voor meer dan 40 jaar. Het merk Dehler heeft vanaf het begin geïnvesteerd in veiligheid, snelheid, absolute kwaliteit, hoge restwaarde en vooral innovatie.

De prestatie van Dehler boten is enorm, zoals veel regattaoverwinningen laten zien. De doelstelling van Dehler is niet onbescheiden, maar ook zeker niet onrealistisch: het doel is om wereldwijd leidend in productie en verkoop van luxe Regatta´s te worden. Deze doelstelling zal worden omgezet door de ontwikkeling van jachten die zowel enthousiast maken als veilig en functioneel zijn.

Mocht u beslissen over een Dehler zeilboot, heeft u een jacht, waarmee u races kan winnen. Een Dehler zeiljacht wordt gemaakt met een balsa sandwich constructie, die ervoor zorgt dat de rompen altijd bijzonder sterk zijn, maar toch licht genoeg om concurrerend te zijn.

De Dehler boten zijn ook bekroond. De Dehler 38, bijvoorbeeld, won de prijs van „European Boat of the Year 2014“ in de categorie Performance Cruiser.

Bekende modellen van de fabrikant zijn Dehler Dehlya, Dehler Delanta, Dehler Duetta, Dehler Optima, Dehler Sprinta en Dehler Varianta.

De nieuwere modellen zijn genummerd. Nieuwere Dehler zeiljachten zijn:

Dehler 29
Dehler 32
Dehler 34
Dehler 35 SQ
Dehler 36 SQ
Dehler 38
Dehler 39 SQ
Dehler 41
Dehler 44
Dehler 46
Dehler 47
Dehler 47 SQ
Dehler 60