326 Jeanneau boten gevonden - tweedehands Jeanneau te koop

1 2 ... 32 33
1 2 ... 32 33

Jeanneau jachten: Jeanneau zeilboot en Jeanneau motorjacht

De geschiedenis van de werf Jeanneau begint in 1957, toen Henri Jeanneau in de werkplaats van zijn vader een eigen speedboot bouwde om deel te nemen aan de race "6 Hours Paris". Reeds in 1961 ontstond de eerste Jeanneau Motorboot gemaakt van polyester, waarbij het dekstructuur hier nog van hout gemaakt werd. Hetzelfde jaar nog ontwikkelde men de Mirage, de eerste boot geheel uit kunststof. Het nieuwe, vereenvoudigde ontwerp verving de houten constructies door de nieuwe, nauwkeuriger GRP serieproductie. In 1964 werd de eerste Jeanneau zeiljacht gepresenteerd.


Assortiment van Jeanneau

Alle Jeanneau boten zijn door wereldberoemde designers ontworpen en worden beschouwd als zeer mooi en tijdloos. Een Jeaneau boot is wendbaar en snel, maar tegelijkertijd gemakkelijk te bedienen met een comfortabele rit. De boten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en met een groot aantal veiligheidsvoorzieningen uitgerust, zoals doorlopende leuningen, grote dekramen, die ook dienen als nooduitgang. Men produceert volgens de hoogste internationale normen. Dit maakt de Jaenneau boten veilig en betrouwbaar. Ook tweedehands Jeanneau boten bezitten natuurlijk al deze eigenschappen.

Jeanneau zeilboten onderscheiden zich in de verschillende modelseries:

Jeanneau Sun Odyssey DS
Jeanneau Sun Odyssey Performance
Jeanneau Sun Odyssey
Jeanneau Sun Fast und Sun

De Jeanneau motorjachten zijn onderverdeeld in de modelseries:

Jeanneau Cap Camarat
Jeanneau Leader
Jeanneau Merry Fisher
Jeanneau Prestige und
JeanneauRunabout

Een bijzonder succesvol Jeanneau zeilboot is de Jeanneau Sun Fast 3200, die werd verkozen tot "European Yacht of the Year 2008". Ook de Sun Odyssey 45 DS werd bekroond als „Croatian Boat of the Year 2008". Niet alleen de Jaenneau zeilboten zijn succesvol maar ook de Jeanneau motorboten: de Jeanneau motorboot Prestige 42 S werd net zoals de Sun Odyssey de prijs „Croatian Boat of the Year 2008" toegekend.


Kenmerken van Jeanneau zeiljachten

Jeanneau boten, of motorjachten of zeiljachten, zijn uitgerust met motoren die nu al voldoen aan de normen die pas over een paar jaar verplicht zijn. De Jeanneau werf is een van de weinige werven die een eigen R&D afdeling heeft. Rond de 130 mensen zijn hier werkzaam.


De Jeanneau boot serie zijn:

Jeanneau zeilboot series

Jeanneau Sun Odyssey
Jeanneau Sun Odyssey DS
Jeanneau Sun Fast
Jeanneau Yachts

Jeanneau motorboot series

Jeanneau Prestige
Jeanneau Merry Fisher
Jeanneau Cap Camarat (CC, DC, WA)
Jeanneau Leader
Jeanneau NC