105 Zodiac boten gevonden - tweedehands Zodiac te koop

1 2 ... 10 11
1 2 ... 10 11

Zodiac boten - Zodiac rubberboten zijn bekend bij iedereen

Het bedrijf Zodiac werd in 1896 opgericht door Maurice Mallet als één van de eerste luchtvaartmaatschappijen in de wereld. Het produceerde luchtschepen en vanaf 1916 ook vliegtuigen. Ook in de scheepsbouw stond Zodiac bekend. Zodiac rubberboten met een stevige romp waren straks op aller lippen. In 1930 ontwikkelde het bedrijf het concept van de opblaasbare rubberboot. Na de Tweede Wereldoorlog kon Zodiac zich vestigen in deze bedrijfstak en verkocht een groot aantal Zodiac rubberboten. Het bedrijf is gevestigd in Plaisir in het Franse departement Yvelines. Op Boten24.com zijn er nieuwe en tweedehands Zodiac rubberboten te koop.

Het assortiment van Zodiac

Het assortiment biedt een geschikte Zodiac boot voor elke behoefte. Het assortiment omvat Zodiac boten op het gebied van Comfort Cruising, Sport Crusing, Easy Crusing, jachten, rubberboten en reddingsboten. Daarnaast worden speciale limited editions regelmatig uitgegeven.

Agile maneuvers op zee worden mogelijk gemaakt door de modellen Medline of N-Zo. De ideale sportboten voor duikers en vissers zijn modellen zoals Pro Touring Pro Classic of Sea Hawk. Als extreem licht en veelzijdig doen zich de opvouwbare (en opblaasbare) rubberboten Futura of Zoom SP kennen. De bijboten van het bedrijf bieden jachteigenaren maximale veiligheid. 

Kenmerken van Zodiac boten

Een Zodiac rubberboot heeft een extreem hoge belastbaarheid. Dit komt door de bijzondere constructie van de Zodiac boten, waardoor ze een groter drijfvermogen hebben dan andere boten. De Zodiac rubberboot ligt stabiel op het water. Deze stabiliteit krijgt een Zodiac rubberboot door de grote drijvers die een relatief laag zwaartepunt genereren. Een Zodiac rubberboot vereist slechts een kleine buitenboordmotor voor een vol prestatievermogen. Daardoor zijn de Zoadiac rubberboten zuinig en dus goedkoper in het gebruik dan veel concurrentieproducten. Diegene wie een boot wil kopen, welke gemakkelijk is te vervoeren en op te slaan, vertrouwt op Zodiac boten. Deze zijn namelijk tot drie keer lichter dan vergelijkbare modellen. Dit maakt ze makkelijk te hanteren en ook ze met maar één persoon het water worden ingelaten. 

Rubberboten met een vaste romp 

Zodiac Medline
Zodiac Pro Open
Zodiac Pro
Zodiac Zoom SR
Zodiac ProJet
Zodiac Yachtline Deluxe
Zodiac Yachtline Rib
Rubberboten

Zodiac Futura
Zodiac Classic
Zodiac Zoom
Zodiac Cadet Fastroller
Zodiac Cadet


Een rubberboot van Zodiac is altijd een goede keuze – op Boten24.com vindt u vast de juiste Zodiac rubberboot, zowel tweedehands als nieuw. Wij wensen u veel succes. Rubberboten die misschien ook van interes zijn:

Bombard RubberbotenZAR Rubberboten